NEC kenner quiz 2023

Stichting De Bloedkuul gaat op vrijdag 13 januari weer de grote NEC Kenner Quiz organiseren in de Jupiler Lounge van het Goffertstadion. Een avond vol met mooie historische feitjes, prachtige oude herinneringen en bijzondere foto’s en beelden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De presentatie zal als vanouds verzorgd worden door Jochem van Gelder en de techniek ligt weer in handen van Schaap Events. Helaas hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van onze kartrekker en vriend Peter Schaap, maar zijn uitdrukkelijke wens was om deze quiz door te laten gaan en er een mooi feestje van te maken. En dat gaan we dus ook gewoon doen!

Onze dank gaat uit naar al onze sponsors die door hun bijdrage het weer mogelijk maken dat we deze quiz gratis aan kunnen bieden voor alle NEC fans. En ben je geen kenner, dan maakt dat niks uit, want je leert weer een hoop mooie dingen over de club en je hebt gegarandeerd een gezellige avond.

Meedoen? Vorm een team van 2 of 3 personen en verzin een teamnaam. Stuur de namen van de teamleden en de teamnaam naar info@debloedkuul.nl Doe dit voor 10 januari 2023! Heb je geen team en wil je toch meedoen? Kom gewoon, want er kunnen ter plekke vast nog teams gevormd worden en kijken mag natuurlijk ook.

De deuren van de Jupiler Lounge gaan om 19.00 uur open op 13 januari. Om 19.30 starten we met de eerste ronde. We zien jullie dan!

Stichting De Bloedkuul