Standbeeld voor onze NEC helden!

Help jij mee een stuk NEC-historie zichtbaar te maken? Doneer nu voor jouw helden!

Als NEC supporter kijk je uit naar elke wedstrijd en ben je met hart en ziel betrokken. Maar je bent ook trots op onze rijke clubhistorie, het balkenshirt en je eigen verzameling aan spullen en herinneringen.

Wie is mister NEC? Β Wie is de beste, de grootste, de belangrijkste? Het antwoord op deze vraag is persoonlijk: ieder van jullie heeft zijn of haar eigen helden, vaak gekoppeld aan je eigen supporterstijdperk. Β Maar combineer je clubliefde met statistieken, dan springen er twee spelers uit: Sije Visser en Frans Janssen. De spelers met respectievelijk de meeste wedstrijden (490) en de meeste doelpunten (133) voor NEC.

Spelers die net als bij andere voetbalclubs een standbeeld voor het stadion verdienen zodat we ze bij elke wedstrijd weer kunnen voelen wat ze betekenen voor onze club. Anderhalf jaar geleden hebben we contact met de Gemeente Nijmegen en NEC gezocht. Daarnaast hebben we Sije Visser en Frans Janssen om toestemming gevraagd en beiden vinden het een fantastisch idee. Nu staan alle stoplichten op groen! 

Maar om dit mogelijk te maken hebben we jullie hulp en steun hard nodig. Net zoals we samen in het stadion meeleven en onze ploeg trouw aanmoedigen vragen we jullie om met dezelfde passie en met jullie rood, groen, zwart hart in beweging te komen.

Steunen jullie ons?